

DUNLOP PRE SEASON TEST

EVENT SCHEDULE AND SUPPLEMENTAL REGULATIONS

Tuesday

7:30 am **Track Inspection** 8:00 am - 9:20 am Twins Cup/STG Junior Cup Practice 1 (20 min) 8:30 am - 9:00 am Supersport Practice 1 (30 min) 9:10 am - 10:00 am Honos Superbike Practice 1 (50 min) 10:10 am - 10:30 am Twins Cup/STG Junior Cup Practice 2 (20 min) 10:40 am - 11:10 am Supersport Practice 2 (30 min) Honos Superbike Practice 2 (50 min) 11:20 am - 12:10 pm Twins Cup/STG Junior Cup Practice 3 (20 min) 1:00 pm - 1:20 pm 1:30 pm - 2:00 pm Supersport Practice 3 (30 min) 2:10 pm - 3:00 pm Honos Superbike Practice 3 (50 min) 3:10 pm - 3:30 pm Twins Cup/STG Junior Cup Practice 4 (20 min) 3:40 pm - 4:10 pm Supersport Practice 4 (30 min) 4:20 pm - 5:00 pm Honos Superbike Practice 4 (40 min)

Wednesday

7:30 am Track Inspection 8:00 am - 9:20 am Twins Cup/STG Junior Cup Practice 5 (20 min) 8:30 am - 9:00 am Supersport Practice 5 (30 min) 9:10 am - 10:00 am Honos Superbike Practice 5 (50 min) 10:10 am - 10:30 am Twins Cup/STG Junior Cup Practice 6 (20 min) 10:40 am - 11:10 am Supersport Practice 6 (30 min) Honos Superbike Practice 6 (50 min) 11:20 am - 12:10 pm 1:00 pm - 1:20 pm Twins Cup/STG Junior Cup Practice 7 (20 min) 1:30 pm - 2:00 pm Supersport Practice 7 (30 min) 2:10 pm - 3:00 pm Honos Superbike Practice 7 (50 min) 3:10 pm - 3:30 pm Twins Cup/STG Junior Cup Practice 8 (20 min) 3:40 pm - 4:10 pm Supersport Practice 8 (30 min) 4:20 pm - 5:00 pm Honos Superbike Practice 8 (40 min)

Move-In

Monday, March 29 10:00 am

Wristband Pick Up

Monday, Mar 29 10:00 am - 4:00 pm Tuesday, Mar 30 7:00 am - 4:00 pm Wednesday, Mar 31 7:00 am - 4:00 pm

Pre-Ordered Credential Pick

up

Wednesday March 31 10 am-4 pm

Technical Inspection

Monday, Mar 29
Superbike/Stock 1000
1:00 pm
Supersport
2:00 pm
Junior Cup/Twins

Meetings

3:00 pm

Mandatory Rider Meeting
Online
Motoamericaregistration.com

Rider Track Familiarization

Walking/Bicycles only 4:00 pm – 6:00 pm







DUNLOP PRE SEASON TEST

EVENT SCHEDULE AND SUPPLEMENTAL REGULATIONS

Event and Circuit Information:

Dunlop Pre-Season Test featuring Honos Superbike Class, Supersport, STG Junior Cup, Stock 1000, Twins Cup competitors



Rules and Regulations:

It is the entrant's responsibility to ensure all crew, riders, and guests comply with all MotoAmerica and AMA regulations, including the team handbook located here: http://www.motoamericaregistration.com/competitor-info/



Officials:

Race Director: Dan Argano

FIMNA Safety Officer: Ken Saillant

Rider Representative: Niccole Cox



Shipment pick up location: Building Y

Cost: None

Address: Event name/Team or Company

On-site recipient Name 12700 FM 812 Del Valle, TX 78617



Registration Location: Bldg L in paddock

Entries and rider licenses will not be processed at the track. All riders must have a valid 2021 AMA license.

All persons must sign both the COTA waiver and MotoAmerica waiver before on track activity.



Radio Frequency: 456.8125 MHz (12.5 KHz, CSQ

Squelch, Receive only)

Racing Radios: Tony 404-361-4840

Teams must have one crew member monitor this "listen only"

channel during all on track events



VP Fuel: Use preorder form

Contact: www.motoamericaregistration.com/fuel Hours: Monday, 12:00 - 5:00, Tuesday, 7:00 - 4:00 pm,

Wednesday 7:00 am - 3:00 pm,

No fuel cans can remain on track property, teams failing to

comply will be subject to a fine



Tech Location: Garage TBD **MOBILE TECH NOT AVAILABLE**

Competitors will not pass technical inspection if they

do not have a working MyLaps compatible

transponder, and radio. The transponder used to pass technical inspection must be the transponder used throughout the

weekend. Failing to notify MotoAmerica staff of a transponder change may result in loss of lap times while using the unapproved transponder



Garages: paddock@motoamerica.com

Hot Pit Assignments: No hot pit

Supply drop off procedure: 15 min deliveries during all

open delivery hours (refer to teams book)

RV Parking: Contact paddock@motoamerica.com

All teams must supply water barrels or concrete to tie down awnings and structures, no stakes may be used to tie down structures. Teams will be liable to damage to the paddock from stakes or structures tied down inappropriately



Disposal and Recycling: Back center of paddock Participants are required to make use of disposal locations for all waste materials. All spills must be treated immediately and track management must be

advised of all spills. All fuel containers, and tires must be removed from the facility. Teams found not complying with this policy may be fined



Timing and Scoring Screens: in garages Network Name: MotoAmerica Hot Pits

Password: test@COTA!

Do not distribute the log in information to fans or guests as increased users may cause the system to slow or stop functioning Teams must provide their own hardware to connect to the timing and scoring feed over coax or network cable



Vehicle Staging: COTA BLVD

Move-in: Monday, Mar 29 @ 10:00 am *Tune to teams channel during move in*

Move-out: 7:00 pm March 31, can stage on COTA BLVD after

move out until Thursday AM



